A paintball eredetéről többféle magyarázat kering a játék szerelmeseinek körében. A történetek egy része szerint az amerikai marhapásztorok jelölték elsőként a speciális puskából kilőtt festékgolyóval a teheneket, mások állítják, hogy a kivágásra ítélt fákat lőtték meg először ilyen módon, és vannak olyanok is, akik egy Bob Gurnsey nevű amerikai úriembernek tulajdonítják a paintball játék feltalálását.
Az utóbbi, egyben a paintball sport szellemiségéhez legközelebb álló magyarázat szerint Bob Gurnsey gyermekkora dugóspuskás csatái iránti nosztalgiájában egy szűkebb baráti körben szervezte meg az első játékot 1981-ben. A paintball ősének tekinthető első csata, amely akkor még olajfestékes golyóval működött, olyan sikeresnek bizonyult, hogy néhány további baráti összejövetelt követően egy évvel később Bob már saját cégének keretein belül szervezte a játszatást, illetve megkezdte ötlete franchise rendszerű értékesítését is.
Az 1990-es évek közepe felé némi késéssel a játék továbbfejlesztett, festékgolyós formája elérte Magyarországot is, napjainkra pedig már amatőr és profi játékosok, a 12-től az 50 évesig terjedő korosztály képviselőinek ezrei hódolnak a sportnak. Játékosaink a Taktikai Élménypark programja szerint hajtják végre feladataikat.

Minimál csomag: 3500 Ft/fő, 50 db lövedékkel, plusz lövedékek 12 Ft/db
Alap csomag: 4000 Ft/fő, 100 db lövedékkel, plusz lövedékek 10 Ft/db
Bázis csomag: 6500 Ft/fő 500 db lövedékkel, plusz lövedékek 8 Ft/db
Harcos csomag: 10000 Ft/db 1000 db lövedékkel, plusz lövedékek 7 Ft/db

Az árak tartalmazzák a 4 terep pálya használatát, illetve a védő felszerelést a játék 4 órás időtartamára.

PÁLYAFOGLALÁS:

Varga György
(+36 20) 259 2594
info@taktikaielmenypark.hu